TOP

Baby Plus opent winkel in Haarlem

Babyspeciaalzaak Baby Plus uit Hoorn gaat een tweede winkel openen. In het voorjaar van 2018 gaan de deuren open van de zaak in Haarlem.

De locatie van de tweede winkel van Baby Plus is de Kleine Houtstraat in Haarlem. Evenals in de winkel in Hoorn, is hier het hele assortiment  baby- en zwangerschapskleding, lifestyleproducten, accessoires, kinderkamers, buggy’s en wandelwagens te koop.

Naamsbekendheid

“Haarlem staat in de top-tien van beste winkelsteden, maar er was nog geen babyspeciaalzaak zoals wij die hebben”, vertelt mede-eigenaar Tim van Haaster. “Deze tweede winkel vergroot onze naamsbekendheid richting de Randstad, daar is nog genoeg ruimte om te groeien.”

Pijler

In de komende printeditie van Bengels staat een uitgebreid interview met mede-eigenaar Tim van Haaster. Hierin vertelt hij onder meer hoe de online winkel is uitgegroeid tot een grote pijler van het bedrijf, waarvan zijn opa en oma de grondleggers zijn. Het succes van online ligt volgens hem in het feit dat het bedrijf veel tijd en geld investeert in communicatie met de online klant.  “Internet is niet moeilijk en je hoeft niet alle techniek erachter te kennen, als je maar altijd bereikbaar bent. De klant wil aandacht. Die krijgt hij van ons.”

Zaligmakend

Online is niet zaligmakend, geeft Van Haaster toe. Dat blijkt uit de stap die Baby Plus nu maakt met opening van de winkel in Haarlem. “Zonder internet hadden we het niet gered, maar zonder fysieke winkel kunnen we ook niet”, vertelt hij in de komende editie van Bengels.

Benieuwd naar dat hele artikel? Neem dan nu een abonnement op Bengels, dan verschijnt het kindermodevakblad vanzelf op de mat!