TOP

BabySteps Footwear en Brands for Children gaan samenwerken

Het kinderschoenenmerk BabySteps Footwear wordt vanaf 1 februari 2014 gedistribueerd door Brands for Children.

Brands for Children is vanaf 1 februari verantwoordelijk voor de verkoop van de babyslofjes van BabySteps Footwear aan de retail. Alexander de Jong van BabySteps Footwear zegt in een persbericht dat het merk op deze manier de uitbreiding krijgt die het zocht. “Door de verkoop aan de retail uit te besteden, kunnen wij ons nu volledig concentreren op de collectie zodat deze voortdurend up to date kan blijven.”

Herman van Bekhoven van Brands for Children vindt de collectie van BabySteps Footwear perfect in het huidige merkenaanbod passen. Zo verklaart hij in het persbericht: “Voor de retailer biedt het een groot voordeel dat ze bij Brands for Children meerdere merken onder een dak kunnen vinden. Een aanspreekpunt zorgt voor duidelijke communicatie en meerdere productgroepen bij elkaar leveren de retailer sneller een franco verzending op, wat in deze tijden erg belangrijk is.”

BabySteps Footwear
BabySteps Footwear is in februari 2012 opgericht als webshop voor babyslofjes en verkoopt binnen een paar maanden na de oprichting ook in stenen winkels. Bij het merk zijn ze van mening dat de slofjes niet te duur moeten zijn, omdat een baby snel groeit wat inhoudt dat de schoentjes al snel te klein zijn.