TOP

Beebielove introduceert NOOS newborn collectie


Het babykledingmerk Beebielove gaat de breedte in met een gloednieuwe NOOS-collectie voor de allerkleinsten.

Nadat Beebielove vorig jaar de complete look en feel van de collectie had omgegooid met behulp van een nieuwe stylist, wordt nu ook de matenrange uitgebreid. Die nieuwste uitbreiding bestaat uit een never out of stock collectie voor de maten 50 tot en met 68.

Vier pakketten

De collectie bestaat uit vier pakketten; één voor meisjes, twee voor jongens en een unisexpakket in de kleuren roze/wit, blauw/wit, okergeel/antraciet/wit en grey melee/wit. De verkoopprijzen voor tops bedragen 13,99 euro, broekjes kosten 14,99 euro. Susanne van der Linden, oprichter van Beebielove, zegt hierover: “We kregen vraag uit de markt om goed geprijsde, mooie en comfortabele kleding te bieden voor de allerkleinsten. De prijs wordt steeds belangrijker voor de consument en daar spelen we op in door mooie, basic babykleding aan te bieden tegen een leuke prijs. Setjes kosten onder de 30 euro in de winkel; hiermee kan ook prima het cadeausegment bediend worden.”

Tijdloos

De nieuwe Beebielove NOOS-pakketten bestaan uit diverse T-shirts, vestjes, broekjes, boxpakjes, jurkjes, sokjes en mutsjes. Dit alles in tijdloze basiskleuren. Volgens Beebielove zijn de eerste reacties van retailers erg goed. De collecties worden vanaf deze week aangeboden aan alle bestaande klanten. De inkooprijs van de pakketten starten vanaf 238 euro en er zijn diverse maatindelingen mogelijk.