TOP

Beste online kinderkledingwinkel van Nederland 2014 bekend

Duizenden consumenten stemden afgelopen maanden op hun favoriete webshop. Welke online winkels winnen de ABN Amro Webshop Awards 2014-2015?

Maandag 15 september 2014 werden de categoriewinnaars van de publieksprijs ABN Amro Webshop Awards 2014-2015 bekendgemaakt. Onderstaande webwinkels ontvingen afgelopen maanden de meeste stemmen in hun categorie.

Mode

In de categorie Baby & Kindermode wint Hema. Zalando wordt gezien als de beste webshop in damesmode. De Duitse reus liet La Ligna, Miss Etam, Promiss en Purdey achter zich. Only for Men wint in de categorie Herenmode wél van Zalando. Hema wint eveneens in de categorie Warenhuis. De concurrentie was moordend: ook Bol.com, Ikea, V&D en Wehkamp waren genomineerd. De beste webwinkel voor schoenen is volgens consumenten Zalando.

Alle categorieën

Baby & Kindermode – Hema

Schoenen – Zalando

Damesmode – Zalando

Herenmode – Only for Men

Warenhuis – Hema

Bouwmartken – Formido

Cadeau – Albelli

Muziek, Films & Games – Bol.com

Parfumerie – Ici Paris XL

Reizen – Arke

Speelgoed – Intertoys

Supermarkten – Deen

Wonen – Ikea

ABN Amro Retailer of the Year

De overall winnaar wordt bepaald op basis van de beoordelingen die consumenten hebben gegeven in het eerste deel van de beoordelingsronde. Consumenten kunnen de categoriewinkels blijven beoordelen tot en met 30 oktober 2014. Hieruit zal blijken wie de Beste Webshop van Nederland is.

Deze webwinkel mag zich de Beste Webshop van België noemen.