TOP

De 5 best beoordeelde kindermodewinkels op Wugly.nl

Honderdduizenden consumenten schrijven jaarlijks hun winkelervaring op Wugly.nl. Deze kindermodezaken* werden afgelopen maanden het best beoordeeld.

Wugly.nl is een online reviewplatform. Consumenten kunnen hier hun winkelervaring achterlaten. Dit kan zowel een fysieke winkel als een webshop zijn, een zelfstandige winkel of een keten, een dameskledingwinkel of een herenkledingwinkel. Ook winkels van buiten de modebranche kunnen worden beoordeeld. Zo komen winkeliers te weten wat consumenten van hun winkel vinden, en kunnen consumenten de ervaringen van anderen lezen.

 

Top 5 kindermodewinkels juli

Voor Textilia.nl bekeek Wugly.nl welke kindermodewinkels* in de maanden juli en augustus het best beoordeeld werden (en ten minste tien reviews kregen).

 

1. C&A, Groningen

Het filiaal van C&A aan de Herestraat in Groningen wordt door consumenten het best beoordeeld. Gemiddeld scoort C&A een 8,65. Consumenten kopen hier het liefst kinderkleding door de prijs. Die wordt beoordeeld met een 9,0. Het personeel wordt het slechts beoordeeld, maar scoort alsnog een 8,3. “Superleuke, vrolijke kleding voor weinig geld!” schrijft een consument op Wugly.nl. Een andere consument koopt er graag babykleding.

 

2. Primark, Eindhoven

Ook bij Primark in Eindhoven wordt graag kinderkleding gekocht. Het Eindhovense filiaal van de fast fashionketen wordt gemiddeld met een 8,652 beoordeeld. Vooral de prijs en de aanbiedingen scoren hoog: een 9,5 en een 9,1. Ook bij Primark wordt het gemiddelde omlaag getrokken door het personeel. Dat scoort gemiddeld een 7,5. Uit de beoordelingen op Wugly.nl blijkt dat consumenten de kwaliteit van de kleding in verhouding vinden met de prijs. Wel wordt soms geklaagd over drukte.

 

3. Bijenkorf, Eindhoven

Bijenkorf in Eindhoven heeft een gemiddelde score van 8,64 vooral te danken aan de geweldige service. Die wordt beoordeeld met een 9,09. Ook het personeel en het assortiment scoren goed. De prijs wordt het laagst beoordeeld met een 8,0. Consumenten kopen graag kinderkleding bij de Bijenkorf in Eindhoven, omdat “ze hier alles hebben.” Zo hoeven consumenten niet ook nog naar andere winkels.

 

4. Hema.nl

De eerste en enige webwinkel in deze top 5 is Hema.nl. Niet voor niets is Hema.nl de winnaar van de Webshop Awards in de categorie Baby & Kinderkleding. Hema.nl scoort gemiddeld een 8,29 op Wugly.nl Ook ontving Hema.nl uit deze top 5 verreweg de meeste beoordelingen.  Wellicht omdat online shoppers toch al op internet zitten, en zo makkelijk een online review achterlaten? Hema.nl wordt het best beoordeeld op prijs/kwaliteit: een 8,45.

 

5. Bijenkorf, Amsterdam

Nog een filiaal van de Bijenkorf. De winkel in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,06. De service scoort het beste met een 8,5. Ook bij dit filiaal wordt de prijs het laagst beoordeeld: een 7,44. Opvallend is dat de prijs/kwaliteit hier een stuk lager wordt beoordeeld dan bij de Bijenkorf in Eindhoven. In Amsterdam een 7,61 en in Eindhoven een 8,36. Op Wugly.nl schrijft een vrouw “dat ze het waardeloos vindt dat er alleen nog maar luxe producten kunnen worden gekocht.”

 

Tip!

Mis jij jouw winkel in deze top 5? Zorg er dan niet alleen voor dat jouw winkel piekfijn in orde is, maar vraag (tevreden) klanten ook om een review achter te laten op Wugly.nl!

 

Meer weten? Ga naar zakelijk.wugly.nl.

* Bovengenoemde winkels zijn niet uitsluitend een ‘kindermodewinkel’, maar ‘winkels waar kindermode wordt gekocht’.

Lees ook: Zeeman is de Beste Winkelketen van Nederland 2014-2015 in de categorie Baby & Kinderkleding