TOP

Black Bananas: nu ook voor kids

Het Haagse streetwear label Black Bananas voegt kindermaten toe.

Black Bananas ontstond tijdens de stage van oprichter Wesley Balnikker op Curacao. Daar ontwierp hij een T-shirt voor een vriend. Dat bleef niet onopgemerkt: de enorme aandacht voor zijn handgemaakte design deed Balnikker besluiten om, zodra hij weer Nederland was, meer met zijn kledingontwerpen te doen. De tracksuits en sweats met het apenlogo bleken een succes, op social media heeft het label inmiddels 514.000 volgers en het label sponsort diverse populaire artiesten.

Wereldwijd

In een interview met radioprogramma Funx zegt de oprichter hierover: “Sponsoring is heel belangrijk: fans kijken naar wat een artiest draagt en doen dat na. Dat werkt voor ons heel positief.” Over zijn toekomstplannen is Balnikker duidelijk: “We willen wereldwijde bekendheid krijgen. Ik hoop dat Black Bananas in elk Europese land verkrijgbaar is en dat we vanuit daar kunnen doorgroeien.”

Sunday School

Ruben Worms agenturen lanceert de wintercollectie 2019 tijdens Sunday School. Verkoopprijzen van hoodies beginnen vanaf 59,95 euro, sweatpants vanaf 49,95 euro en tracksuits vanaf 119,95 euro. De maten lopen van 8 tot 14 jaar en de eerste levering staat gepland voor juli 2019.

Meer info:
Ruben Worms agenturen, info@rubenworms.nl, tel. 020-4084414