TOP

Alles wat je moet weten over de 3e editie van SundaySchool | 13 januari 2019

Het team van SundaySchool heeft de laatste informatie voor de derde editie bekendgmaakt. Waar kun je parkeren? Hoe weet ik welke merken er allemaal zijn? Is er nog een borrel als afsluiting? Lees hier alle praktische informatie over hét event voor de kindermoderetailer.

Zondag 13 januari 2019 is het alweer zover, de 3e editie van SundaySchool. In het thema WinterWonderland word je ontvangen door ons team.

  • Parkeren: Je kunt gratis parkeren, en als je vroeg bent zelfs voor de deur.
  • Garderobe: Je jas kun je kwijt in de (gratis) garderobe, en als je al een online ticket heeft gekocht (wat we aanraden om de wachttijd zo kort mogelijk te houden), dan kun je beginnen aan de WonderlandWalk.
  • Beursboekje: Bij binnenkomst is een beursboekje (verzorgd door vakblad Bengels) en een plattegrond (verzorgd door KidsFashionMag) beschikbaar.

Catering

En dan een lekker bakje koffie. Of een warme choco met slagroom, zodat je je ideale route kunt bepalen. We hebben twee cateringpleinen, één in de Perserij (the Plaza), en één in de Winterlodge. Je kunt de hele dag genieten van de voortreffelijke catering in de Winterlodge, en in beperkte mate in de Perserij. Heerlijke gerechten in het Winter Wonderland thema. Wat te denken van bijvoorbeeld Brusselse Wafels met kersen en slagroom met glühwein, al serveren we natuurlijk ook de bekendere broodjes, en geniet in de Winterlodge vooral ook van de aankleding.

Bekijk meer dan 220 collecties 

Je kunt kennis maken met meer dan 220 collecties uit Nederland, maar ook uit het buitenland. Zo kun je de allereerste kindercollectie van G-Star bekijken (Silo 36), of de nieuwe lijn van Scotch&Soda of Monta Juniors (de Perserij). Maar ook Raizzed, het nieuwe merk van Vingino (Loods 6) is er, evenals vertrouwde merken als Z8 en Quapi (Loods 8), Tumble ’n Dry, Noppies, Petrol en Retour (Copraloods) alsook Claesen’s, Protest en Blue Seven (Smederij). Eigenlijk zijn het teveel merken om op te noemen, vandaar ook het beursboekje en de plattegrond.

Prijsvraag

In de Perserij kun je meedoen aan een prijsvraag. Je kunt jezelf in ski-outfit laten fotograferen in een levensechte Snowball, en als je deze foto deelt op Instagram met tag @SundaySchoolFair en hashtag #SundaySchoolFair, dan maak je kans op een wintersportcheque van € 750,-. De winnaar (de grappigste, mooiste, inventiefste foto) zal bekendgemaakt worden om 15.30 uur in de Winterlodge.

Pop-up modeshows

In Silo 36 zijn er Pop-up modeshows.

  • 10.30 uur: Frankie & Liberty
  • 11.30 uur: Indian Blue Jeans (d.m.v. een optreden van de meidengroep Amasing)
  • 12.30 uur: de nieuwste collectie van Black Bananas
  • 13.30 uur: Garcia

De optredens hier duren ongeveer 5 minuten, wees er dus op tijd bij.

Om 15 uur zal er één grote modeshow zijn, ook in de Winterlodge, geproduceerd door JustbyManon en haar team i.s.m. Roel Ruyten en DJ Claire. Let op, toegang is gratis, maar vol is vol. Deze modeshow zal ongeveer 35 minuten duren. Aan het eind van de modeshow mogen we het bedrag bekend maken dat we kunnen overhandigen aan de stichting Make-A-Wish, bij elkaar gebracht door verschillende merken en bezoekers. En, zoals eerder genoemd, maken we dan ook de winnaar van de winterportcheque bekend.

Borrel en afsluiting

Vanaf 16.00 uur tot 18.30 uur is er een borrel in de Winterlodge, en kun je met vakgenoten van gedachten wisselen en de verschillende collecties die je hebt gezien doornemen. Natuurlijk zijn de stands ook nog bemand, zodat je ook daar collecties kunt aanschouwen. Om 18.30 uur zal de #3e editie van SundaySchool weer voorbij zijn, en kun je hopelijk weer voldaan op huis aan. 

Dan gaan wij alles weer afbreken en opruimen. En starten met de voorbereiding voor de #4e  editie,  die op 30 juni 2019 zal plaatsvinden. Hopelijk zien we je dan ook weer terug.

Voor nu, graag tot zondag, wij zullen er alles aan doen dat je een geslaagde dag heeft.

Groet,

namens het gehele team en alle deelnemende merken van SundaySchool, the #3rd Episode.

 

Save the date: 13 januari 2019

MEER INFORMATIE:

SundaySchool

websitewww.sunday-school.nl

e-mailinfo@sunday-school.nl

instagramwww.instagram.com/sundayschoolfair