TOP

Blue Seven voor winter 2020-2021: functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit

Ook voor herfst-winter 2020-2021 ligt de focus van de Blue Seven kindercollectie op functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is belangrijk dat mode naast stylish ook fun is.

Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Bijna elk katoenen kledingstuk is gemaakt van organisch katoen. De brede collectie bedient alle leeftijden.

De newborncollectie wordt geleverd in maat 56 tot en met 68 en bestaat uit een meisjes- jongens- en een unisekslijn. De minikidscollectie pakt het daarna over van maat 62 tot en met 86, uitgevoerd voor meisjes met thema’s als het stoere Rebel and Roar (aardetinten) en het lieflijke Bunny and Friends (roze en blauw). Voor de jongens zijn er thema’s als Arctic Friends (navy en grijs) en Tiny Explorer (geel, middenblauw en kaki).

Daarna komt de kidscollectie (maat 92 t/m 128) met eveneens een collectie voor meisjes met thema’s als Amazing (zwart, wit en grijs), Cute but crazy (rood, kaki en offwhite) en Girl Hero (bordeaux, felrood, roze en grijs). Voor de jongens zijn de thema’s Dinographic, waarin de prints en de sportieve look de hoofdrol spelen, en het kleurrijke Broken Rules, afgewerkt met camouflageprint.

De teenscollectie wordt geleverd in maat 140 tot en met 176. Modebewuste meiden kiezen hun eigen stijl uit een brede selectie van supertrendy en comfortabele stijlen. Jongens scoren punten met coole en sportieve outfits.

Info: www.blueseven.com, 06-22226384 (Noord-West Nederland), 06-52559464 (Zuid-Oost Nederland