TOP

JUJA recyclet UV-zwemkleding: zwemmen in plastic flessen

Het eerste Nederlandse merk dat UV-beschermende zwemkleding maakt van gerecyclede petflessen. Dit is JUJA.

JUJA is het eerste Nederlandse merk dat UV-beschermende zwemkleding maakt van gerecyclede petflessen. De innovatieve UV-zwemkleding blokkeert schadelijke UV-straling en is zeer duurzaam. Zo is het verpakkingsmateriaal gemaakt van 100% gerecycled plastic en de hangtags van gerecycled papier.

De eerste collectie is gemaakt voor kinderen van nul tot zestien jaar. JUJA wordt in februari 2020 gelanceerd door Jan Willem van der Sterre (UV wear expert) uit Rotterdam. JUJA staat voor Julia, James en Jack, de namen van de kinderen van Charlotte en Jan Willem van der Sterre. Zij willen hun verantwoordelijkheid nemen en geven daarin het goede voorbeeld. Het verhaal van JUJA begint bij hun familie.

De collectie is in eigen beheer ontwikkeld en bestaat uit jongens-, meisjes- en genderneutrale UV-kleding. Er is veel aandacht besteed aan materialen, designs en prints. Het is niet voor niets dat een petflesje symbool staat voor JUJA; een merk met een missie. Een ‘recycled protective lifestyle’ is de nieuwe norm en op deze manier wil de familie van der Sterre met het merk JUJA  bewustwording creëren. JUJA is uit voorraad leverbaar en heel het jaar na te bestellen. De marge bedraagt 2.6. Voor vragen en/of inkoop: jw@uv-fashions.com of bel 010 226 4801.