TOP

BonnieDoon® komt met nieuwe Baby-line

Het merk BonnieDoon® maakt sinds de overname in 2019 een explosieve groei door. De keuze om volledig in Portugal en Italië te gaan produceren maar zeker ook de vernieuwing binnen het stylingteam werpt haar vruchten af.

De wereld beroemde BonnieDoon® babyline, bekend om extra elastische zone rondom de enkeltjes, is volledig gerestyled. De prachtige basic collectie, in fantastisch kleurenpalet, is uitgebreid met prachtige rib en kabel items zowel in sok, kniekous als maillots. Om de line compleet te maken zijn ook items met Lurex, mini bloemen print en panterprint opgenomen.

BonnieDoon® is overtuigd van haar kwaliteit en brengt de nieuwe baby line onder GOTS label op de markt. Evenals de verrassende nieuwe kidsline, die onder OEKO-TEX label gecertificeerd werkt BonnieDoon® met bio katoen in haar producten. Naast alle vernieuwende producten is bestellen van BonnieDoon® producten, zonder verplichte voorverkoop, via de B2B webshop kinderlijk eenvoudig.

Met BonnieDoon® onderscheid u zich als schoen- en of beenmodespecialist. BonnieDoon® dealer worden neem dan contact met ons op. 085-0645699 / verkoop@bonniedoon.nl

Voor meer info: www. bonniedoon.nl