TOP

Brndwrks groots op Kleine Fabriek

Salty Dog, Moodstreet, NoNo, Le Chic, Lcee, Bellaire, Kidzart, Bampidano: alle merken van Brndwrks verzamelen zich binnenkort tijdens Kleine Fabriek.

Maar liefst 260m2 wordt het ronde platform van het Nederlandse kindermodeconcern Brndwrks (uitgesproken als Brandworks) op Kleine Fabriek. In plaats van verspreiding over de beursvloer kiest het bedrijf ervoor alle merken te concentreren in een grote stand. Hier zijn in hun eigen sfeer de nieuwste najaar 2014/2015 collecties van Salty Dog, Moodstreet, NoNo, Le Chic, Lcee, Bellaire, Kidzart, Bampidano te zien, waarbij het midden een centraal punt vormt. “Uiteraard gaat het om de collecties, maar de beurs is ook hét moment om even lekker bij te praten”, zegt Henri Snoep, operationeel manager Brndwrks.

Sterke samenwerking

Brndwrks denkt datgene te bieden waar retailers naar op zoek zijn: een sterke en intensieve samenwerking. Snoep: “Retailers zoeken zekerheid in leveringen én goede marges. Maar toch ook leuke, aparte kleine merken; als grote solide organisatie kunnen wij dit allemaal bieden.” Hij denkt dat Brndwrks de komende jaren nog flink zal doorgroeien en dat het einde van uitbreiding in merken nog niet in zicht is. Bengels houdt het in de gaten!

Benieuwd naar wat Kleine Fabriek nog meer in petto heeft? Houd dan de komende weken Bengels.nl in de gaten!