TOP

Chalrose introduceert vegan kindertassen

Tassenmerk Chalrose voegt veganistisch geproduceerde kindertassen toe aan het assortiment, gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Wasbaar, duurzaam geproduceerd en milieuvriendelijk materialen: voor de compleet nieuwe Chalrose Carta kindercollectie heeft het merk gekozen voor een duurzame tas: van productie tot eindresultaat. Het productieproces van de nieuwe lijn is vergelijkbaar met dat van leer. Het papier wordt uitgerekt en gekleurd, zonder gebruik te maken van chemicaliën, waardoor de tassen duurzaam zijn en bestand tegen een wasbeurt.

De veganistische tassen zijn een aanvulling op de bestaande collectie, die zowel voor kinderen als voor vrouwen is bedoeld. Elke tas is handgemaakt en verkrijgbaar in de modellen full size of klein, als rugtas, crossbody of schoudertas. Naast de tassen zijn er zogenaamde bijpassende clicks: etuis die aan elke tas vast zijn te klikken om ze een (metallic) detail te geven. De verkoopprijs van tassen is 69,95 euro, clicks kosten 19,95 euro en een etui kost 29,95 euro.