TOP

Shoeby lanceert derde collectie Nicolette van Dam

Na twee collecties, waaronder een mini me kledingcollectie, heeft presentatrice Nicolette van Dam een derde collectie uitgebracht in samenwerking met Shoeby.

Volgens Mieke van Deursen, de oprichter van Shoeby, waren de reacties op deze Back to School en Mini Me Party collecties overweldigend. Genoeg reden voor het werk om samen met Van Dam een voorjaarscollectie te lanceren. Deze keer is dat de Welcome to Candyland collectie geworden, bestaand uit onder andere poederroze sweaters, groene jurkjes, een tweezijdige bomberjas, metallic details en vrolijke prints.

Complete look

Van Dam: “Na de winter ben ik altijd toe aan frisse kleuren en gezellige prints. Ook mijn dochters zijn in het voorjaar dol op pastelkleurige jurkjes en rokjes. Met deze collectie kun je lekker veel met laagjes werken, wat natuurlijk ideaal is tijdens het Hollandse voorjaar. Het reversible bomberjasje  staat fantastisch op het tule rokje en de stoere quotes maken de look compleet. Mijn meiden zijn al helemaal fan! En hoe leuk is het als ze ook nog eens dezelfde outfits dragen?”

Grotere maten

De Candyland-collectie is verkrijgbaar vanaf maat 92. Alle items zijn voor het eerst verkrijgbaar tot en met maat 134/140, naar aanleiding van de belangstelling die hiervoor was bij de vorige Shoeby x Nicolette van Dam collecties. Sinds de lancering op 26 maart is de collectie in alle 220 Shoeby winkels en online verkrijgbaar.

Over Shoeby

De eerste Shoeby-winkel werd in 1981 in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen. Na 35 jaar is deze ene winkel uitgegroeid tot een omnichannelformule met 220 winkels en een webshop. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Het vrouwenlabel Eksept, het mannenlabel Refill en kids labels Jill en Mitch zijn exclusief bij Shoeby verkrijgbaar.