TOP

Christine Boland: ‘Het begrip trend is betekenisloos geworden’

Op 23 mei 2016 is trendanalist Christine Boland spreker op de Trenddag van Textilia. Hier zal zij meer vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en design voor zomer 2017: ‘Het begrip trend is betekenisloos geworden.’

Christine Boland, al jaren een vaste waarde op de trendevents van Textilia, zal op 23 mei in Utrecht haar licht laten schijnen op de trends voor zomer 2017. Al spreekt ze zelf liever niet meer over trends.

“Mijn presentatie fashion & design zomer 17 zal gaan over ‘inspiratie in context’ en niet langer over ‘trends’. Het begrip trend is betekenisloos geworden in deze tijd van catwalks op instagram en gesponsorde bloggers en vloggers. ‘Nieuw’ is vijf minuten later alweer oud. Relevant is het nieuwe woord. Relevant voor jou, voor je merk, voor je stijl. De focus verschuift van trends naar tribes (around brands), van likes naar love, van calculatie naar inspiratie en nog veel meer interessante ‘shifting perspectives’.”

BOEK NU MET VROEGBOEKKORTING: TOT 23 APRIL 2016 KRIJG JE 20 EURO KORTING.

Schoenmodetrends

Naast Christine Boland zal ook Charlie Clark een presentatie geven. Zij is client trend specialist bij het gerenommeerde trendbureau WGSN. Tijdens de Trenddag brengt zij je op de hoogte van de nieuwe schoenentrends voor mannen, vrouwen én kinderen.

inschrijven-icoon