TOP

Claesen’s Junior zomer 2014

Van vrolijke felle kleurtjes tot stoere zeemanprint, de Claesen’s zomercollectie van 2014 is geschikt voor allerlei gelegenheden. Een verre vakantie bijvoorbeeld, of een korte break op Hollandse bodem.

Claesen’s heeft zich voor de zomercollectie laten inspireren door reizen en warme bestemmingen. Het resultaat? Stoere zeemannen en marine meisjes. De Bretonse streep wordt afgestoft en in een nieuw jasje gestoken door een combi van rood, navy, kobalt, geel en wit. Verwerkt in makkelijke jurkjes, jumpsuits, balletachtige jurkjes in tule, skorts (broekje in rokje), vestjes, tops met leggings en shortjes zorgen ervoor dat zowel jongetje als meisje de zomer goed doorkomt.

Thema’s
De collectie bestaat uit verschillende thema’s, allemaal met een zomers tintje: Comfortabele reis, Terug naar de kust, A touch of Cote d’Azur en Pico Bello Pyama Party. Er is gebruik gemaakt van soepele stoffen en vrolijke prints zoals Hawaï, Batik en planet earth prints.

Accessoires
Ook komt Claesen’s voor het nieuwe seizoen met talloze accessoires.  Van strooien hoedjes tot en met beanie mutsjes en rugzakjes. Stropdassen en overalls voor een extra coole look en zwierige ballet jurkjes in tule voor lieftallige prinsesjes. Met het oog op het WK in 2014 komt Claesen’s met oranje shirts met een opdruk met een leeuw.

De Claesen’s zomercollectie is verkrijgbaar in de winkels vanaf januari 2013 met prijzen vanaf €12,95.