TOP

Collectie Jubel en Sturdy winter 2014-2015

De collecties van Jubel en Sturdy maken de winter een warm seizoen. Beide merken hebben drie leverblokken die elk een ander thema hebben.

Jubel
De eerste levering van Jubel heeft als thema “Retro City” en is geïnspireerd door city trips naar bijvoorbeeld Londen en Parijs. Het kleurbeeld bestaat uit marine, blauw en rood en er kan gecombineerd worden met strepen en allover-prints. Daarnaast zijn er hele leuke sweat-items met een denim look. Een hippe collectie voor de echte wereldmeid.

De tweede levering heeft als thema “Bohemian”. Het is een erg kleurrijke collectie met kleuren als geel, fuchsia, mint en bruin. Daarnaast is er veel variatie in het gebruik van materialen. Van een mooie en fijne allover-print op modal, fijn en grof gebreide items tot een kek nepbont rokje. ‘Mix & Match’ is het kernwoord voor deze collectie.

De laatste levering heeft als thema “Cosmic” en is casual met een feestelijk tintje. Bij cosmic denk je aan sterren en die zie je dan ook in dit thema terug. Het kleurbeeld is stoer met kleuren als antra mêlee, pink en kobalt. De collectie krijgt een feestelijk tintje door het gebruik van pailletten en bijvoorbeeld vestjes en jurkjes met zilver lurex. Hiervan raak je echt in een Jubel-stemming!

Sturdy
De eerste levering van Sturdy heeft als thema “Galaxy” en is geïnspireerd door ruimtereizen. Dit zie je terug door prints van astronauten en raketten. De collectie heeft een jeans-achtig kleurbeeld door kleuren als verwassen indigo, groen, blauw en grijs mêlee. Jongens gaan met deze collectie weer helemaal stoer ‘back to school’!

De volgende levering heeft als thema “Earth”. We zijn teruggekeerd op aarde en gaan ‘into the wild’. Het kleurbeeld is herfstachtig met tinten als gemêleerd wijnrood, blauw, oranje en groen. Stoere sweaters, een geruit hemd en shirts met gave prints als katapulten en beren. Avontuurlijk is het kernwoord voor deze collectie.

De laatste levering heeft als thema “City”. Het kleurbeeld is stoer met kleuren als zwart, antra mêlee en lime. Snorren en baarden zijn helemaal hip en mannen gaan daar tegenwoordig weer speciaal voor naar de echte barbier. Geïnspireerd door deze trend worden de Sturdy boys met deze collectie dan ook echte stoere gentlemen!