TOP

Collectie Oneted winter 2014-2015

Oneted staat voor lef hebben, lekker buiten de lijntjes kleuren, de nummer één en tegendraads willen zijn. Oneted is het merk voor het stoerste jongetje of meisje van de klas.

De merknaam Oneted is een verbastering van enerzijds het Engelse woord “Wanted” en anderzijds “Being the number One”. Voor dit nieuwe lifestylemerk moest natuurlijk een passende identiteit komen. Verschillende opties zijn gedurende het ontwikkelingsproces de revue gepasseerd en uiteindelijk bleek “Oneted” het beste aan te sluiten bij onze verwachtingen en de belevingswereld waarin Oneted een rol gaat spelen.

De collectie heeft een vertaling gekregen naar gekoppelde interessegebieden. Denk bijvoorbeeld aan coole prints van extreme sports zoals skateboarden, bmx’en en free running maar ook streetdance, gaming en muziek zijn belangrijk voor het sfeerbeeld. 

De collectie bestaat zowel uit tops als bottoms. Voor de jongens sportieve en stoere hoodies, shirts, jogging pants, jeans en jackets en voor de meisjes hippe sweat dresses, colbertjes, leggings, rokjes, jeans en jackets.