TOP

Cool dads on the Block

Onder kindermode-ondernemers worden ze ook wel de gedroomde consumenten genoemd: vaders! Dat weet ook de Rotterdamse kinderwinkel BonBon on the Block, die opnieuw een ode aan hen brengt, met de nieuwe multimediale campagne 'BonBon on the Block loves Dads'.

Na een succesvolle eerste campagne, dit voorjaar, lanceerde BonBon on the Block afgelopen vrijdag de nieuwe wintercampagne, bestaande uit een fotoserie, zes kunstwerken van de hand van kunstenaar Roxanne Dekker, een lookbook en een sfeerfilm.

All time favourite holiday gifts

Deze keer staat in het teken van ‘favourite things’. Vijf vaders – waaronder cabaretier Jandino Asporaat – selecteerden hun favoriete items en looks voor dit najaar. Net als de eigenaren van BonBon on the Block, Lenny Vollebregt en Marieke Kol, die voor de aankomende feestdagen hun all time favourite holiday gifts selecteerden. “Door de no-nonsense uitstraling van de winkel en de merken die wij verkopen, shoppen vaders graag bij ons. Ook dit seizoen hebben we vijf stijlvolle vaders en hun kids gestrikt voor een portret in hun eigen omgeving. Het resultaat is wederom een puur en liefdevol beeld van moderne vaders.”

Bekijk de slideshow en het filmpje voor een impressie van deze vrolijke, creatieve campagne. 

BonBon on the Block x Dads x Roxanne Dekker – Winter 2013 Campaign from The Bache on Vimeo.