TOP

Coolcat start met webshop en shop-in-shop bij America Today


De webshop van Coolcat gaat op 1 oktober open. Dit maakte investeringsbedrijf Coolinvestments bekend op een persbijeenkomst. Dat het kindermerk alleen online verder zou gaan na het faillissement was al bekend, maar nu is dus ook de openingsdatum duidelijk. Coolcat gaat zich richten op jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar oud.

Naast de eigen webshop gaat het merk de collecties ook aanbieden via Wehkamp en er komt een shop-in-shop bij een nieuwe vestiging van America Today, de keten die onder dezelfde investeringsmaatschappij valt. Deze nieuwe winkel komt in Alkmaar en zal in november opengaan. De shop-in-shop bij America Today is een proefballon, mocht de respons goed zijn dan komen er wellicht nog meer shop-in-shops bij. De plannen om ook een webshop in Duitsland te openen, zijn voorlopig in de koelkast gezet.

In maart van dit jaar ging Coolcat failliet. Een maand later werd bekend gemaakt dat de keten zou doorstarten, maar dan alleen met een digitale winkel. De laatste fysieke winkels gaat deze maand definitief dicht.