TOP

Gray Label lanceert schoenenlijn


Het Amsterdamse baby- en kindermodelabel ontwikkelde in samenwerking met het van oorsprong Slowaakse schoenenmerk Novesta een lijn van organische schoenen en regenlaarzen.

Na de rugzakkenlijn die onlangs is door Gray Label is gepresenteerd kunnen fans van het merk nu ook terecht voor bijpassend schoeisel. De nieuwe schoenen- en laarzencollectie maakt deel uit van de herfst/wintercollectie 2019 en is geïnspireerd op het kleurenpalet van de kledingcollectie van Gray Label dat bestaat uit de tinten moss, mustard, grey melange, rustic clay en nearly black. 

Natuurlijke materialen

De regenlaarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. De volledige lijn heeft een off-white visgraatvoering en een lus met streep-stip logo op de achterkant. De schoenen zijn verkrijgbaar in een velcro-versie met laag en hoog bovenwerk, en zijn gemaakt van wol en zijn voorzien van een natuurlijke rubberen zool en GOTS-gecertificeerde, natuurlijke katoenen voering. De in Duitsland gemaakte zogenoemde new pure wool garandeert dat de wol niet is blootgesteld aan processen die schadelijk zijn voor de vezels. De collectie is verkrijgbaar vanaf 49 euro (laarzen) tot en met 84 euro (high top velcro schoenen) in de matenrange 24-35.