TOP
CYBEX La Parisienne

CYBEX lanceert exclusieve ‘La Parisienne’ editie

CYBEX presenteert haar nieuwste kinderwageneditie, genaamd “La Parisienne,” als een eerbetoon aan de tijdloze erfenis van de beroemde Parijse couturiers zoals Coco Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent.

Deze gerenommeerde mode-iconen, bekend om hun vakmanschap en baanbrekende bijdragen aan de wereld van haute couture, hebben gediend als de ultieme bron van inspiratie voor deze sprankelende collectie. La Parisienne vertegenwoordigt een nieuwe standaard voor vakmanschap en is speciaal ontworpen om toekomstige generaties te inspireren.

De nadruk op detail

De collectie valt op door het minutieuze oog voor detail bij elk element. Het vooraanzicht van de kinderwagen is verfraaid met een kristalpatroon dat is samengesteld uit zes verschillende soorten stenen. Organza siert de op maat gemaakte kapramen, en elk kristal wordt met de hand met zorg geplaatst. Voor elk accessoire worden minstens 500 kristallen gebruikt, terwijl de PRIAM kinderwagen bijna 4.000 kristallen vereist.

De La Parisienne-editie zal beschikbaar zijn voor de CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM en MIOS kinderwagens, evenals de nieuwe luxe COŸA reisbuggy, het baby-autostoeltje CLOUD T en het PLATINUM FOOTMUFF accessoire. Hiermee wordt het aanbod van CYBEX aangevuld met een echt icoon op wielen.

Martin Pos, oprichter van CYBEX

“We wilden een tijdloos, elegant en klassiek meesterwerk creëren als eerbetoon aan de grootste Parijse couturiers aller tijden: Coco Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent. La Parisienne is een ode aan de vrouw. Een meesterwerk van vakmanschap gemaakt om te inspireren en met trots door te geven van moeder op dochter, gekoesterd als een familiejuweel, voor degenen die waarde hechten aan klasse, vakmanschap en couture.”