TOP
Gray Label POP

Gray Label lanceert capsule collectie Gray Label POP

Gray Label, de gerenommeerde naam in duurzame essentials en seizoenscollecties voor baby’s en kinderen, introduceert dit najaar met trots de nieuwe jaarlijkse capsule collectie: Gray Label POP. Deze opvallende collectie voegt een dosis creativiteit, energie en speelsheid toe aan de welbekende Gray Label essentials, waarbij plezier en levendige kleuren de boventoon voeren.

Gray Label POP brengt bij elke capsule collectie hoogwaardige items met een unieke identiteit die als waardevolle aanvulling dienen in de garderobe van je kind. De inaugurele GL POP-collectie bestaat uit buitenkledingstukken, waaronder hooded vests, gilets, sweaters en suits, vervaardigd uit Stone Grey Pile fleece stof. Deze veelzijdige stukken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten dragen.

Hoewel Gray Label POP een frisse benadering biedt ten opzichte van de traditionele Gray Label essentials, blijven onze kernwaarden onwrikbaar: duurzaamheid, tijdloosheid en uniseks kleding voor iedereen.

Gray Label POP is ontworpen voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De beperkte oplage van Gray Label POP is verkrijgbaar vanaf 9 oktober, zowel online als in de winkel op de Huidenstraat in Amsterdam, evenals bij geselecteerde retailers.

Over Gray Label

Sinds 2011 is Gray Label een pionier op het gebied van duurzaamheid. Onze items zijn geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 12 jaar en vervaardigd uit 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit waarborgt dat al onze producten voldoen aan de hoogste normen voor biologische en maatschappelijk verantwoorde productie. Met voortdurende aandacht voor hoogwaardige kwaliteit en tijdloos design creĆ«ren we duurzame collecties die door vele kinderen kunnen worden gedragen.