TOP
TOUZANI FC STRAAT APIC BRANDS FW24

TOUZANI & FC STRAAT collecties ook voor winkeliers verkrijgbaar

Er is een samenwerking tot stand is gekomen tussen TOUZANI en APIC BRANDS. Na meerdere seizoenen exclusief via de TOUZANI-kanalen te hebben verkocht, is het nu tijd voor een volgende stap. Vanaf de winter van 2024 zullen de TOUZANI & FC STRAAT collecties beschikbaar zijn voor winkeliers. De nieuwe collectie zal vanaf januari 2024 te bewonderen zijn in de showroom.

Touzani, een bekend figuur met een invloedrijke aanwezigheid op YouTube binnen de sport- en entertainmentwereld, heeft altijd de weg gebaand als een pionier. Met zijn diepgaande passie voor voetbal en zijn unieke gevoel voor stijl, was de lancering van zijn kledingmerk vijf jaar geleden een natuurlijke evolutie. Het merk Touzani belichaamt de samensmelting van lifestyle en mode en biedt een uitgebreide selectie van trendy en sportief geïnspireerde kledingstukken, ontworpen voor individuen die zowel het comfort van sportkleding als de stijl van street fashion waarderen.

In nauwe samenwerking met een creatief team van getalenteerde ontwerpers en straatvoetballers heeft Touzani verschillende collecties ontwikkeld die modetrends en sportesthetiek harmonieus combineren. Deze collecties zijn opgesplitst in twee lijnen: Koi en FCSTRAAT.

Koi

De Koi-collectie is een bron van inspiratie om je dromen na te jagen, wat ze ook mogen zijn. Met het motto ‘Not A Player For The Bench’ wil Touzani kinderen, tieners en ouders aanmoedigen om nooit op te geven. De Koi-vis, een symbool van doorzettingsvermogen en kracht, is omarmd als een centraal motief in deze collectie. De kledingstukken zijn doordrenkt met designelementen die de Koi-vis weerspiegelen en bieden een atletische pasvorm en hoogwaardige stoffen voor optimaal comfort.

FC STRAAT

Aan de andere kant is FC STRAAT een voetbalclub met de meest levendige voetbalgemeenschap in Nederland, compleet met hun eigen teamkledinglijn. Deze collectie is tot in detail afgewerkt met elementen die verwijzen naar ‘the goat’, oftewel ‘the greatest of all time’. Het is een uitdrukking van streven naar het beste en het maximale uit jezelf halen. FC STRAAT-kledingstukken zijn ontworpen met comfort en bewegingsvrijheid in gedachten en de levendige kleuren laten duidelijk zien wie je bent en waar je voor staat.