TOP
VEJA en Bonpoint

Nieuwe samenwerking VEJA en Bonpoint

VEJA, het gerenommeerde schoenenmerk dat bekend staat om zijn toewijding aan duurzaamheid, heeft opnieuw de handen ineengeslagen met Bonpoint, het iconische Franse kinderkledingmerk dat sinds 1975 bekend staat om zijn unieke savoir-faire en verfijnde materialen. Samen hebben ze een tweede samenwerking gelanceerd, met als resultaat drie nieuwe, milieuvriendelijke schoenmodellen voor kinderen.

De collectie omvat twee stijlen van het populaire V-10 model, vervaardigd met behulp van ChromeFree leer en suède van boerderijen in het zuiden van Brazilië. Het derde model, speciaal ontworpen voor pasgeborenen, is voorzien van een zachte fleece voering voor extra warmte en comfort.

V-10 | VEJA x Bonpoint

Het V-10 model is gemaakt van chroomvrij leer, afkomstig van duurzame boerderijen in het zuiden van Brazilië. Dit innovatieve looiproces elimineert het gebruik van chroom, zware metalen en schadelijke zuren, wat resulteert in een milieuvriendelijk product. De leerlooierijen die VEJA ChromeFree leer leveren, zijn Gold gecertificeerd door de Leather Working Group, wat getuigt van hun toewijding aan hoogwaardige en duurzame materialen. De zool van de schoen bevat 31% rubber uit het Amazonegebied, en het kenmerkende Bonpoint-logo is reliëf op de zijkant van de sneaker aangebracht.

Baby Winter | VEJA x Bonpoint

Het Baby Winter model is vervaardigd uit suède, afkomstig van verantwoorde boerderijen in het zuiden van Brazilië. Het suède is gelooid zonder het gebruik van schadelijke of verboden chemicaliën en draagt het Silver-certificaat van de Leather Working Group. De buitenzool van de schoen is vervaardigd uit fijn leer, bekend om zijn nobele kwaliteit en zachtheid, en is gelooid in het zuiden van Brazilië, waarbij de looierij het Gold-certificaat van de Leather Working Group heeft behaald. De toegevoegde fleece voering zorgt ervoor dat de voetjes van de allerkleinsten warm en behaaglijk blijven, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Ook hier is het logo van Bonpoint subtiel in reliëf op de zijkant van de sneaker aangebracht.