TOP
Hartendief wandlampen en muurstickers

Nieuwe duurzame wandlampen en muurstickers van Hartendief

Hartendief, bekend om zijn wand- en hanglampen met bijbehorende muurstickers, introduceert dit najaar twee nieuwe duurzame collecties, volledig geproduceerd in Nederland. De lampen zijn vervaardigd uit gerecycled hout en dragen bij aan een kinderwereld die niet alleen nu, maar ook in de toekomst de moeite waard is.

Blue Camper & Muizenkasteel

Nieuw in het assortiment zijn de “Blue Camper” en “Muizenkasteel” collecties. Beide collecties omvatten een houten 3D-wandlamp, een hanglamp en bijpassende muurstickers. De “Blue Camper” lamp heeft een retro uitstraling, geïnspireerd op de surfbusjes uit de jaren zeventig. De “Muizenkasteel” lamp biedt een sprookjesachtig tafereel met tien kleine ramen waarachter muizenavonturen tot leven komen.

Beide lampen zijn ontworpen om zowel aan de muur te hangen als op een bureau, nachtkastje of boekenplank te plaatsen, en ze zijn open aan de boven- en onderkant.

Bijpassende muurstickers

Voor de “Blue Camper” zijn bijpassende muurstickers beschikbaar, waaronder een vos op een motor, een beer in een blauwe Corvette en een eend vol met eenden. Ook is er een ‘Weg is weg’-sticker om een speelse route te creëren op de muur of deur. Het “Muizenkasteel” kan worden gecombineerd met Draken- en Muisstickers, en er zijn nieuwe behangbogen met dromerige wolken en heuvels beschikbaar.

Duurzaamheid

Hartendief legt de nadruk op duurzaamheid. Alle producten worden lokaal in Nederland geproduceerd, waardoor de ecologische voetafdruk minimaal blijft. De lampen zijn vervaardigd uit gerecycled hout en bedrukt met milieuvriendelijke UV-inkten zonder oplosmiddelen. Ze zijn gemaakt van stevig Ecoplex-hout om lang mee te gaan en kunnen worden doorgegeven aan toekomstige generaties. De muurstickers zijn herplaatsbaar en kunnen gemakkelijk worden meegenomen bij een verbouwing of verhuizing.

Meer informatie te verkrijgen via de www.hartendief.com.