TOP
Gray Label Brownie

Brownie, de nieuwe kleur van Gray Label’s AW23-collectie

Gray Label, het merk voor minimalistische en biologische kinderkleding, kondigt de lancering aan van een nieuwe kleur in hun collectie: Brownie. Deze op duurzaamheid gerichte Amsterdamse kledinglijn staat bekend om zijn altijd beschikbare essentiële collectie voor kleine minimalisten. Elk seizoen vernieuwt Gray Label de complete collectie door een nieuwe kleur en verschillende stijlen toe te voegen.

Het verhaal van Gray Label

Met een sterke focus op duurzaamheid produceert Gray Label kwalitatieve items van het zachtste katoen. De kleding van Gray Label heeft een tijdloze en minimalistische uitstraling. Dit seizoen omvat onder andere Overshirts, High Neck Tees en Midi Pocket Skirts. Wat Gray Label onderscheidt als kinderkledingmerk, is dat ze elk seizoen werken met een aantal focuskleuren. Deze kleuren zijn terug te vinden in zowel hun geliefde essentiële lijn als in de nieuwe stijlen.

Gray Label Brownie AW23

Brownie

Voor het herfst/winterseizoen van 2023 combineert Gray Label de charmante en warme kleur Brownie prachtig met andere focuskleuren van het seizoen, namelijk Biscuit, Blue Grey en Grey Melange.

Gray Label Brownie AW23

Nieuwe stijlen

Naast de essentiële lijn introduceert Gray Label in augustus 2023 een aantal nieuwe stijlen voor baby’s en kinderen. Voor kinderen omvatten deze stijlen coole items met doordachte details, zoals het Overshirt, het Oversized Sweatshirt en de Loose Straight Trousers. Voor baby’s zijn vergelijkbare stijlen beschikbaar, zoals het Baby Jacket Cardigan, de Baby Loose-fit Pants en de Baby Sweat Romper. Deze stijlen zijn gemaakt van de zachtste stoffen en bieden een knus en comfortabel gevoel.