TOP
Charls Toys JeP agenturen

Overname Charl’s Toys door JeP agenturen

JeP Agenturen kondigt aan per 1 juni 2023 het bedrijf Weno BV, beter bekend als Charl’s Toys, over te nemen. Deze overname markeert een nieuwe uitdaging voor JeP Agenturen, waarmee ze hun assortiment verder kunnen uitbreiden om de klant meer mogelijkheden te kunnen bieden om een aantrekkelijk assortiment voor de winkel samen te stellen.

Achter de schermen zijn ze druk bezig met de integratie van deze producten en de ontwikkeling van hun assortiment. ze zullen zich inspannen om dit jaar de nieuwste trends op het gebied van kleuren en designs te verwerken. Ze houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in de komende periode. Aarzel niet om contact met ze op te nemen via info@jep-agenturen.com of +32-484643630 als u vragen heeft of meer informatie wenst.

Charl’s Toys heeft sinds 1980 een reputatie opgebouwd als leverancier van leuke, innovatieve en trendy items. Veel van hun producten zijn gemaakt van hout, zoals het beroemde treintje en een breed scala aan andere houten letters in verschillende vormen en maten. Deze items zijn perfect als uniek en gepersonaliseerd kraamcadeau of als verjaardagscadeau.

Spelenderwijs kunnen kinderen veel leren met houten decoraties, zoals letters. Ze komen bijvoorbeeld voor het eerst in aanraking met het alfabet. Dankzij de letters kunnen ze op een creatieve manier letters leren herkennen en oefenen met het schrijven van hun naam en andere woorden. Hang of plaats de houten letters bijvoorbeeld in de kinderkamer, zodat ze al op jonge leeftijd vertrouwd raken met het alfabet.

JeP neemt het volledige assortiment over en is al druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe collecties voor het najaar van 2023. Ze streven ernaar om continu hoogwaardige producten en een uitgebreid assortiment te bieden.