TOP
kleine giraf zomer

Klaar voor de zomer met Kleine Giraf

De zomer nadert snel! Het is bijna tijd dat gezinnen weer op vakantie gaan. Help de gezinnen veilig en optimaal te genieten van zon, zee en strand met deze vakantiebenodigdheden.

Hydrateren

Puraflessen
Puraflessen

Zodra het buiten warm is, is voldoende hydratatie van groot belang. De duurzame flessen van Pura zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en zijn daarom volledig vrij van plastic. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en bieden verschillende drinkdoppenopties. Voor babies is er bijvoorbeeld de dop met een siliconen speen, terwijl de peuter of kleuter de voorkeur geeft aan het siliconen tuitdop of een rietje. En voor de ouder(s) is er de handige sportdop. Bovendien is de Purafles ook beschikbaar in een dubbelwandige uitvoering die je drankje tot maar liefst 6 uur lang koud óf warm houdt.

Bezighoudertjes

Met Sophie’s Sea World zullen de kleintjes zich uitstekend vermaken in het zwembad of aan zee. Deze set bestaat niet alleen uit Sophie de giraf, maar ook uit zes verschillende rubberen waterdieren waarmee kinderen plezier kunnen beleven door water te spuiten. En thuis kan men deze nieuwe oceaanvriendjes gemakkelijk aan het bad bevestigen met handige zuignappen. Zo zorgen ze voor extra gezelligheid tijdens het badderen.

In en uit het water

Zoocchini zwemluier set
Zoocchini zwemluier set

Met een setje Zoocchini zwemluiers zien de kinderen er niet alleen prachtig uit, maar genieten ze ook van extra bescherming tegen schadelijke UV-zonnestralen. Zowel de zwemluier als het zonnehoedje bieden een UV-factor van 50+ en zijn gemaakt van luchtig, comfortabel en snel drogend materiaal dat bestand is tegen chloor- en zeewater. Deze setjes zijn verkrijgbaar in diverse grappige dierenontwerpen, zoals Sherman de haai en Franny de flamingo. En om de kleintjes na het zwemmen lekker warm te houden, kunnen de ouders ze inwikkelen met de superzachte, dikke Zoocchini badcape.

Zonbescherming

Sophie de giraf zonnescherm
Sophie de giraf zonnescherm

Niet alleen op de vakantiebestemming, maar ook tijdens het reizen is het essentieel om de kleintjes te beschermen tegen de zon. Met de Sophie de giraf zonneschermen zorgt men ervoor dat de kinderen onderweg comfortabel in de schaduw zitten en tegelijkertijd naar Sophie de giraf kunnen kijken. Deze zonneschermen passen in elke auto en zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van een zuignap. Wanneer men ze niet gebruikt, kunnen ze handig en compact worden opgevouwen dankzij het pop-up systeem.