TOP
VEJA SS23 KIDS TAO kindergymp

VEJA kindergymp in samenwerking met The Animals Observatory

VEJA presenteerde vorige maand een trendy kindermodel met drie verschillende kleuropties. Het merk werkt hiervoor samen met het Spaanse label The Animal Observatory (TAO), dat bekend staat om zijn levendige, kleurrijke en comfortabele kindercollecties. Deze unieke stijl is duidelijk zichtbaar in de speelse en kleurrijke twist die TAO heeft gegeven aan het V-10 kindermodel van VEJA. Om het nog leuker te maken voor de kinderen, zijn de zijdelingse V en de achterste lus van de schoen glow-in-the-dark, een knipoog naar de sterren die vroeger aan het plafond van onze slaapkamers schenen toen we zelf nog kinderen waren.

Productinformatie

  • De VEJA x TAO collectie is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties: lichtblauw met een donkergroene neus, lichtroze met een gele neus en oranje met een rode neus. Deze schoenen worden geproduceerd in een Fair Trade gecertificeerde fabriek in Brazilië.
  • Het bovenwerk van de V-10 is gemaakt van chroomvrij leer afkomstig van boerderijen in het zuiden van Brazilië, specifiek Rio Grande do Sul. Tijdens het productieproces wordt een innovatieve looimethode toegepast waarbij geen chroom, zware metalen of gevaarlijke zuren worden gebruikt.
  • Dit looiproces beperkt het gebruik van chemicaliën en energie. Bovendien wordt het waterverbruik met ongeveer 40% verminderd en het gebruik van zout met 80% verminderd.
  • Het gebruikte water is recyclebaar na het looien, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke benadering van het productieproces onderstreept.