TOP

Datum Drive Inn Junior bekend gemaakt

Drive Inn Junior - een rondgang langs verschillende agenturen - is bekend gemaakt: 15 januari 2018.

De datum is bekend waarop een groep agenturen en leveranciers hun showrooms openstellen voor kindermodewinkeliers tijdeds de. Op maandag 15 januari 2018 zijn retailers welkom tussen 10 uur en 22 uur bij de volgende bedrijven: Hop agenturen in Veldhoven, M-agency in Breda, Wintermans in Roosendaal, Brandworks in Breda, Retour in Best, Beebielove in Waalre en Penn&Iink in Breda. 

Cadeaus

Deelname kost niets, behalve de reis zelf. Voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. Daarnaast worden er cadeaus uitgedeeld. Zo kunnen winkeliers een restyling van de winkel winnen als ze op minimaal twee locaties hebben bezocht. Daarnaast geven de agenten voor verschillende merken gratis orders weg. Winnende winkeliers krijgen zo de kans kosteloos een nieuw merk te proberen.

Beurzen

In september dit jaar liet de Amsterdamse kindermodebeurs Market by Kleine Fabriek weten definitief te stoppen. Naast Drive Inn Junior, zijn er twee nieuwe beursinitiatieven ontstaan: Sunday School op zondag 14 januari 2018 en Just Kidz in het WFC op 28 en 29 januari 2018.