TOP

De kindermodetrends zomer 2010 gespot op Ciff Kids

Er staat voor zomer 2010 in kindermode flink wat vernieuwing op stapel met allerlei nieuwe broeken: variërend van harembroek tot denimlegging. Tegenhanger is het boerenstijltje met schortjes en gelaagde rokken en dit zie je vooral in de kleinere maatjes.

Katvig heeft een jumpsuit in een pittige streep.

Freoli: De collectie omvat ondermeer folklorejurkjes en tuniekjes met grote en kleine bloemetjesmotieven. Er zijn overslagvestjes en bloesjes met bakkersruitjes en streepjes. Hier en daar is een matroesjka en konijntje te herkennen. Een heel nieuw item bij Freoli is de geweven blouson met metalen rits. 

Minymo heeft een fris boerenstijltje voor jurkjes, schortjes en gelaagde rokken in petto. 

Tumble ‘n Dry brengt de puntzaktop en tuniek (met wijd uitgezette punten in de zijnaden) als noviteit. Verder zijn er boyfriendpants en harembroeken van joggingstof.

Grunt brengt in de nieuwe collectie glanzende leggings, harembroeken in soepele jersey, joggingbroeken met verlaagd kruis, een salopet in soepele denim en tattooprints op T-shirts.

Rebus/Petibom heeft een opvallend lijntje met camouflageprints voor jurkjes en een jumpsuit. 

En Fant: In de collectie voor zomer 2010 is een kickertje (de enkelhoge veterschoen a la Dr Martens) in jeans te vinden. Hetzelfde model is er ook in een felgroene lakuitvoering. Er zijn veel rubberen neuzen en natuurlijk verschillende allstarvariaties. Voor eigenwijze meiden om van te watertanden is de roze suede mocassin met grote strasstenen.

 

Klik voor de foto’s op de pijltjes hiernaast.

Ben je nieuwsgierig naar de finale van de Ciff Kids trendshow ? Bekijk de video.