TOP
Chewies&more Animal collectie

De nieuwe Sea & Zoo speenkoorden & teethers bij Chewies&more

Op verzoek van velen is er naast al onze schattige bloemencollecties ook een stoerdere collectie in blauw en groentinten dit jaar!

De Animal collectie is aangevuld met een prachtig Sea en Zoo thema. De stoere dieren zijn verwerkt in siliconen kralen. Van deze kralen hebben we vier mooie speenkoorden en twee rammelaars gemaakt! 

Bij Chewies&more worden er natuurlijk door het jaar heen altijd nieuwe artikelen toegevoegd, dus houd onze socials en B2B-nieuwsbrief in de gaten.

Chewies&more is een bedrijf met stijlvol, veilig en gecertificeerd bijtspeelgoed en speenkoorden voor de kleintjes. Al deze artikelen worden met de hand  gemaakt in ons atelier in Zwolle. Zo houden wij onze productie dus echt in Nederland en proberen we onze footprint op deze wereld zo klein mogelijk te houden. 

We werken bij Chewies&more met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en diverse dagbestedingen, zo proberen we iedereen een plekje te bieden in deze arbeidsmarkt en een fijn doel te geven in de dag.Wil jij onze toffe collecties ook in jouw winkel? Neem dan even contact op via: 06-38515257 of christine@chewiesandmore.com.
Natuurlijk kun je ons gehele assortiment bekijken op onze B2B https://www.chewiesandmore-retail.com.

Chewies&more Animal collectie
Chewies&more Animal collectie
Chewies&more Animal collectie
Chewies&more Animal collectie