TOP
Stokke Disney

Disney en Stokke® onthullen een nieuwe premium kindercollectie

Ter ere van de 100e verjaardag van Disney presenteert Stokke een exclusieve collectie premium producten en accessoires met niemand minder dan de beroemde Disney Mickey Mouse in de hoofdrol. De Disney | Stokke® Collectie bestaat uit verfijnde en speelse ontwerpen die een gevoel van nostalgie oproepen bij ouders en tegelijkertijd de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen. Met twee nieuwe originele dessins, “Mickey Signature” en “Mickey Celebration”, nodigt deze collectie gezinnen uit om onvergetelijke herinneringen te creëren door verhalen te delen, samen te zijn en diepere banden te smeden, zowel thuis als tijdens onvergetelijke reizen.

Ontdek de dessins Mickey Signature en Mickey Celebration! Mickey Signature is een verfijnd maar vrolijk monochroom ontwerp geïnspireerd door Disney. De elegante handgetekende Mickey Mouse-hoofden kijken in alle richtingen, klaar voor het volgende avontuur. Ze worden aangevuld met vereenvoudigde contouren van het silhouet van Mickey Mouse. Deze schattige elementen worden gecombineerd met een warme beige achtergrond voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Vrolijk en authentiek, Mickey Celebration is een moderne interpretatie van de iconische Mickey Mouse met zijn rode korte broek, gele schoenen en witte handschoenen. We zien Mickey Mouse in zeven verschillende poses die een scala aan emoties uitdrukken, van verlegen tot enthousiast. In combinatie met een vrolijk kleurenpalet dat onze Tripp Trapp® trendcollectie aanvult, hebben we een speels en levendig dessin gecreëerd dat wordt versterkt door confetti-elementen in verschillende maten.

The Magical Everyday!

Elke dag wordt magisch wanneer Mickey Mouse in de buurt is. Beleef opnieuw de betovering van je kindertijd door de ogen van je baby die voor het eerst kennismaakt met de legendarische Mickey Mouse. Zie hoe de ogen van je kinderen oplichten van verwondering en enthousiasme.

Met de nieuwe Disney | Stokke® Collectie krijg je een extra dosis magie in je dagelijks leven, of het nu gaat om zitten, slapen of zelfs badderen. Laten we samen deze magie omarmen terwijl we onze kinderen zien opgroeien, leren en de wereld ontdekken.

Stokke Disney

De Collectie

Mickey Signature

  • Tripp Trapp® Classic Kussenset
  • Stokke® Nomi® Kussen

Mickey Celebration

  • Tripp Trapp® Classic Kussenset
  • JetKids™ by Stokke® CloudSleeper™
  • Stokke® Sleepi™ Mini Hoeslaken
  • Stokke® Sleepi™ Bed Hoeslaken
  • Stokke® Flexi Bath®
  • Stokke ®Flexi Bath® X-Large