TOP

Dit zijn de 7 winnaars van de Baby Innovation Awards

Wat een 3D-borstkolf en ‘Tuck Inn’ beddengoed met elkaar gemeen hebben? Het zijn twee van de zeven winnaars bij de Baby Innovation Awards.

Op de Negenmaandenbeurs 2017 werden 22 februari week de winnaars bekendgemaakt van de Baby Innovation Awards. In totaal kregen zeven innovatieve babyproducten een award mee naar huis. Ook ging er een babykledingmerk met een prijs vandoor.

De Green Award, die uitgereikt wordt aan een duurzame innovatie, ging dit jaar naar Verh!p babykleding en de cadeaudoos van Baby Verh!p. Babykleding wordt cadeau gedaan in een unieke doorgeefdoos. Wanneer de baby uit de kleding is gegroeid, geef je de kleding door met de doos.

Alle winnaars op een rijtje:

 • In de categorie Mobility: fietszitje Thule Yepp Nexxt Maxi

  Dit fietszitje heeft een vijfpunts veiligheidsgordel in combinatie met een magnetische sluiting die een kind niet kan openen. Het zitje kan gemonteerd worden op elke bagagedrager.

   

 • In de categorie Travel & Safety: Mippaa Stair Trainer

  De Mippaa Stair Trainer is een trapleuning voor kinderen tot vier jaar om veilig te leren traplopen. Het systeem is onder bestaande trapleuningen te monteren.

   

 • In de categorie Care: Babywatcher

  De BabyWatcher is een 2D-echoscanner voor thuisgebruik. De aanstaande moeder kan zelf echo’s maken, enkel voor plezier. De scanner is aan te sluiten op een laptop of televisie.

   

 • In de categorie Feeding: 3D-Borstkolf Chicture van Horigen

  De 3D-Borstkolf heeft siliconen borstschilden en tunnels die niet alleen door vacuüm maar ook door compressie moedermelk kan kolven.

   

 • In de categorie Furniture & Decoration: Tuck-Inn beddengoed van Witlof for Kids

  Met dit beddengoed blijft het babydekentje op zijn plek. Het ledikantlaken en –deken hebben bij het voeteneind elastiek in de hoeken waardoor ze perfect om het matras passen.

   

 • In de categorie Toys & Gifts: Fun Flex speelgoed

Dit babyspeelgoed is overal te bevestigen met een klem. Aan de kinderwagen, wieg, autostoel, kinderstoel of box. Met een schroef- en klikbeweging zijn de speeltjes los te halen.

 

De Baby Innovation Awards worden bepaald door een vakjury, online stemmers en bezoekers van de mama&family-jurydag.

Baby innovation awards 2017 winnaars