TOP

Dit zijn de winnaars van de Baby Innovation Awards 2018

Tijdens de eerste dag van de Negenmaandenbeurs in de RAI werden de winnaars van de Baby Innovation Awards bekendgemaakt door presentatrice Kim Lian van der Meij. Onder de winnaars veel technologische en groene producten.

Voor de Baby Innovation Awards maakt een jury, bestaande uit consumenten en professionals, een selectie uit de innovatiefste babyproducten binnen 7 categorieën. De organisatie zag vooral een opmars van de combinatie techniek en baby’s en de groeiende interesse voor groene – duurzame en/of biologische – producten voor baby’s. Zo was de winnaar van de Consumer Award tevens de winnaar van de Green Award.

Veilig en eenvoudig

De Mobility Award ging Maxi Cosi AxissFix Air van Dorel, de eerste autostoel met geïntegreerde airbags om baby’s nog veiliger mee te vervoeren.

De Travel & Safety Award ging naar Onni Care van Mykko, een babyfoon met een zogenaamde Child Development Tracker, waarmee de groei en ontwikkeling van een kind makkelijk kan worden bijgehouden en gedeeld.

De Care Award ging naar de Tuby Badcape van Invented4Kids: een verzwaarde badcape waarmee ouders droog blijven en de baby eenvoudig wordt ingewikkeld.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Voor de Feeding Award mocht het merk Je Suis Baby naar het podium, zij wonnen met de introductie van de milieuvriendelijke Haakaa borstkolf waarmee zonder elektriciteit of handmatig pompen borstmelk afgekolfd kan worden.

De Evolu One.80° van Childhome won de Furniture & Decoration Award voor het gemak waarmee een kindje kan worden verplaatst.

De eerste metalen loopfiets die kan worden uitgebreid met een derde wiel – de Trybike Steel 2-in-1loopfiets – won ten slotte de Toys & Gifts Award.

Zowel de Consumer Award als Green Award gingen zogezegd naar de Bambyo Baby Organic Star van Stoqk International: biologisch geproduceerde vochtige doekjes bestaand uit onder andere bamboevezels.

 

Winnaars en genomineerden zijn nog tot en met 25 februari 2018 te zien op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam.

Bambyo organic star

maxicosi axissfixair

Trybike vintage