TOP
Harvey⁵ Agave Green

Easywalker introduceert Harvey⁵: de comfortabele kinderwagen

Easywalker zet zich in voor de mobiliteit van kersverse ouders, waardoor uitstapjes gemakkelijker worden dan ooit. Want wanneer nieuwe ouders zich buiten wagen, op inspirerende plekken en omringd door hun dierbaren, voelen ze snel weer verbinding met de wereld om hen heen. Deze connectie zorgt voor meer ontspanning in het ouderschap, en Easywalker gelooft dat ontspannen ouders betere ouders zijn. Om dit te bereiken, introduceert het merk nu met trots de Harvey⁵: een compacte kinderwagen die moeiteloos inklapt, soepel manoeuvreert, het kindje gelukkig en tevreden houdt en slechts 11 kilo weegt.

Daniel de Lange (CEO Easywalker) benadrukt: “Voor ons draait alles om een comfortabele reis voor jou en je kindje. Daarom hebben we de Harvey⁵ ontworpen, een wagen met grote, wendbare wielen waarmee je je wagen net zo makkelijk over de stoep in de stad áls over de dennennaalden in het bos manoeuvreert. Het zitje is met één hand in drie verschillende standen te zetten – als ouder heb je immers vaak genoeg je handen vol – en uiteraard is deze stroller voorzien van het unieke Easywalker accessoire systeem voor kindjes. Voor ouders bieden we de mogelijkheid om heel eenvoudig snacks, een kop koffie of de telefoon mee te nemen.”
Kortom: Easywalker helpt je om goed voor je kindje te zorgen, maar bovendien jezelf niet te vergeten. De Lange: ‘We vinden het belangrijk dat je als ouder ruimte voelt om te connecten met je kleintje, maar óók met je partner, vrienden, familie en jezelf. We helpen je daarbij door het makkelijk te maken om er op uit te gaan. Zo maak je samen herinneringen voor het leven.’

Kenmerken

Vanaf dag één is de Harvey⁵ een slimme keuze. Niet alleen vanwege de prachtige reiswieg die aanvoelt als een zachte, veilige cocon, gemaakt van biologisch katoen dat vriendelijk is voor de huid van je kindje, maar ook vanwege de handige boodschappenmand onderin en het extra grote UPF 50 zonnescherm dat bescherming biedt tegen zon of regen. Bovendien groeit de Harvey⁵ met je kindje mee, ongeacht de fase waarin het zich bevindt! Van reiswieg tot autozitje, en van naar-je-toe kijkend (parentfacing) tot de wereld verkennen (worldfacing). Zelfs voor een tweeling of twee kindjes van verschillende leeftijden is er voldoende ruimte; je kunt de wagen gewoon in de duo-stand zetten. De duwstang van de Harvey⁵ is in hoogte verstelbaar en het extra zitje voor peuters en kleuters is voorzien van een ruime rugleuning met ergonomisch harnas, zachte schouderkussentjes en verstelbare riempjes. Ook het uiterlijk is niet vergeten, met keuze uit 3 prachtige natuurkleuren: Agave Green, Pebble Grey en Midnight Black. Als je graag in ruiger terrein op pad gaat, kun je ook kiezen voor de Harvey⁵ Air Premium. Hiermee rijd je moeiteloos over elke ondergrond, terwijl je kindje maximaal comfortabel ligt of zit. De Harvey⁵ Air Premium is beschikbaar in Jade Green en Mineral Grey.

Harvey⁵ Premium Jade Green

Over Easywalker

Easywalker werd opgericht in Amsterdam in 1989 en heeft in de ruim 30 jaar van zijn bestaan verschillende interessante mijlpalen bereikt. Een van de meest opvallende was de introductie van een kinderwagen met drie wielen. Easywalker was de eerste in Europa die een dergelijk model durfde te introduceren, en veel van de kinderwagens die we vandaag de dag kennen, zijn geïnspireerd op dit model. In de afgelopen jaren heeft het Easywalker-team zich nog meer gericht op het begrijpen van de behoeften van nieuwe ouders. Deze verzamelde kennis heeft geleid tot een missie die door elke medewerker van Easywalker wordt nagestreefd: “Easywalker streeft ernaar om ‘erop uit gaan’ zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat ouders op een ontspannen manier van het ouderschap kunnen genieten.” Hoe bereikt het merk dat? Door middel van innovatie, design, kwaliteit en oprechte betrokkenheid. Easywalker ondersteunt nieuwe ouders bij het vervullen van het mooiste, meest uitdagende en meest verrijkende avontuur van het leven: ouderschap.

Harvey⁵ Agave Green met reiswieg
Harvey⁵ Premium Jade Green met zitje