TOP

Gaastra lanceert eerste meisjeskledinglijn op Kleine Fabriek

Gaastra presenteert tijdens de Kleine Fabriek op 5 en 6 juli niet alleen de nieuwe junior boys lente-zomercollectie 2016, maar ook de aller eerste meisjeskledinglijn.

Tijdens de Kleine Fabriek op 5 en 6 juli 2015 zal Gaastra (standnummer 125) naast de nieuwe junior boys lente-zomercollectie 2016 ook de allereerste meisjeskledinglijn lanceren. De toevoeging van de girls-collectie maakt de junior lijn van het internationale nautische lifestylemerk completer dan ooit. Het nieuwe designteam heeft een meisjesachtige maar toch ook stoere collectie weten neer te zetten waarbij wordt gespeeld met borduurwerk, eigenzinnige materialen en verschillende silhouetten. Er is gewerkt met verschillende kleuren nap garen, double knitt, lurex in de artworks en in de stiksels en touw voor het creëren van een 3D ‘Sail’ artwork.

Lente-zomercollectie 2016

De nieuwe junior lente-zomercollectie 2016 wordt gekenmerkt door speelse interpretaties van klassieke nautische elementen met aandacht voor comfort en bescherming. De collectie is uitgebreid met nieuwe en verbeterde fits, meer details en meer aandacht voor storytelling. Voor de jongens staat het thema ‘zeilmakers’ centraal, bij de meisjes draait het om zeemeerminnen. Ieder kledingstuk heeft een ‘verborgen schat’ in de vorm van bijvoorbeeld verschillende prints op de zakken en ceintuurs van de broeken. De collectie is op elkaar afgestemd door het gebruik van hoofdstoffen en door bepaalde details terug te laten komen door de collectie heen.

Fun, Fashion, Function

De Gaastra junior lente-zomercollectie 2016 draait om het combineren van Fun, Fashion en Function. Sportieve fashionable kinderkleding dat zowel gekleed als sportief kan zijn. Er is gelet op een duidelijke en complete collectie opbouw. De nieuwe collectie bestaat daarom uit een groot scala van onder andere jacks, sweats, T-shirts en fun Tees, heavy jerseys en light jerseys en bottoms. Daarnaast valt de collectie in te delen in verschillende minicollecties waarin duidelijke designthema’s terugkomen in andere complementaire items. Zo komt het colourblock story van een jack ook weer terug in een polo en in swimwear.

Het kleurenpallet van de collectie bestaat uit een combinatie van natuurlijke tinten en sunfaded brights aangevuld met diepe kleuraccenten zoals Fireball Fluo, Olympic Green en Butter Cup Yellow. De collectie heeft een retail prijsrange beginnend vanaf €19,95 voor de fun Tees tot € 139,95 voor de functionele jacks.

Gaastra International Sportswear
Minervahavenweg 3
1013 AR Amsterdam
+31 (0)20 503 8614
sales@gaastra.nl
www.gaastra.eu
Kleine Fabriek standnummer 125

Gaastra Junior ss16 3

Gaastra Junior ss16 4

Gaastra Junior ss16 5

Gaastra Junior ss16 6