TOP

Gezien op Ciff Kids: trendshow winter 2012

De trendshow van Ciff Kids presenteerde de inkopers van de Kopenhaagse vakbeurs vier thema's voor winter 2012. Maar misschien ben je al klaar met de inkoop voor winter? Dan kun je de thema's nog als inspiratie voor je etalage gebruiken.

Powdery pastels
Het noorderlicht werpt een subtiele schijn over naturellen en winterwit, met poederige pastels als resultaat. Zoete tinten lijken vaak wat braaf maar dat hoeft niet als ze gecombineerd worden met grijs en vergrijsde (donkere) tonen uit de natuur. En combineer de pastels met ruige denim, ‘messy hair’ en stoere kistjes voor de juiste look.

Urban rodeo
De garderobe van cowboys en indianen bestaat uit typische stijlen als gilets, geruite hemden en poncho’s. Daarbij veel denim, ruige lederen details, de Amerikaanse vlag en stoere boots zorgen voor de juiste styling.

Creative colour
Niets is wat het lijkt en ‘more is more’ (in plaats van less is more). De kleuren zijn afkomstig uit een caleidoscoop en wat combinaties betreft zijn er geen grenzen. Effen vlakken bij dessins en zelfs dessins op dessins: ze vragen wel wat van de verbeeldingskracht van de klant. Kies losse elementen uit dit thema voor klanten die het niet zo heftig willen.

L’école preppy
Welkom op kostschool waar de blazers van wol of fluweel en gestreepte rugbyshirts traditie zijn. Met zwart, navy, grijs, bordeaux en petrol is het kleurbeeld gedekt. Lage skinny’s en hier en daar een fel accent echter maken het beeld eigentijds. Dit is dan ook meteen het thema van de kinky gekleurde chino, fivepocket, panty of maillot.