TOP

Grootste Primark van Nederland geopend

Honderden shopliefhebbers stonden dinsdagochtend 30 september in de rij om een eerste aankoop te doen bij de grootste Primark-winkel van Nederland.

Dinsdag 30 september zijn de deuren opengegaan van budgetwinkel Primark in Arnhem. De tiende Primark-winkel in Nederland heeft een oppervlakte van 5600 vierkante meter en bestaat uit twee verdiepingen. Daarmee is het de grootste Primark van Nederland.

Opening

De Primark verwachtte geen drukte en chaos met duizenden mensen, aangezien het niet de eerste of tweede vestiging in Nederland is die werd geopend. Toch werden er uit voorzorgsmaatregelen dranghekken geplaatst en waren er 30 beveiligers aanwezig.

Om 09:00 vormde zich de eerste rij voor de winkel. Genodigden, zoals beautybloggers, mochten een kwartier later hun entree naar binnen maken. Voor al het andere publiek gingen de deuren om 11:00 open.

Assortiment

Klanten die al een kijkje in de nieuwe Primark hebben genomen konden kiezen uit een ruim assortiment kleding, schoenen en accessoires voor mannen-, vrouwen- en kinderen. Ook verkoopt de nieuwe winkel interieurartikelen.

Vestigingen

Naast Arnhem heeft de winkelketen onlangs haar deuren geopend in Venlo en Enschede. In de laatste twee maanden van dit jaar opent de tweede Primark in Rotterdam en  komt er een vestiging in Den Haag. In 2016 opent een enorme winkel in Amsterdam.