TOP

Haal het kind in je naar boven na een regenbui!

Na een flinke regenbui komt, net zoals in het spreekwoord, de zon weer tevoorschijn en is het tijd voor kinderen om buiten te spelen. Wat was er als kind leuker dan lekker stampen in plassen en spelen in de modder? Voor ouders betekent dit vaak helaas vieze kleren en wassen. Maar, als we eerlijk zijn, we hebben het allemaal gedaan. De volwassen-versie van in de plassen springen? Met de auto net wat extra gas geven bij het door een plas rijden. Zo komt dat kind in je toch weer even naar boven!

De snel groeiende kindervoeten

Doordat kindervoeten snel groeien, worden er vele paren schoenen gekocht tijdens de jeugd. Als ouder hoop je dat er zo lang mogelijk met het paar schoenen gedaan wordt, maar de nieuwe witte zomer schoenen die zijn gekocht wilt je kind nu aantrekken om buiten te spelen in de regen. Geen goed plan, zeker niet in een tijd dat de kosten al flink stijgen voor iedereen. De oplossing? Schoenen die passen bij het weer. Koop dus ook een paar regenlaarzen voor uw kind! Regenlaarzen kind zijn er in vele kleuren, patronen en figuren. Hierdoor vinden kinderen het alleen maar leuk om hun regenlaarzen aan te mogen doen. Zo is je kind niet alleen vrolijk tijdens de donkere, regenachtige dagen, maar bent u dat zelf ook!

Stamp gezellig mee

Nu we je toch al hebben betrapt dat de jeugdigheid nog steeds in je zit, waarom zou je niet gezellig mee stampen in de plassen? Je kunt ook wat indruk maken bij je kinderen wanneer je mee in de plassen stampt. Hoe hoger de plas komt des te leuker de kinderen het namelijk vinden. Want wie denkt dat regenlaarzen alleen voor kinderen zijn, heeft het helemaal fout. Regenlaarzen zijn er voor iedereen, in elke maat en in vele kleuren.

Voorkom dat je de bui letterlijk en figuurlijk ziet hangen en zorg dat je kinderen beschikken over een paar regenlaarzen, en misschien jijzelf ook wel. Je kind kan lekker zijn/haar gang gaan en jij als ouder hebt minder zorgen over de nieuwe paar schoenen die weer aangeschaft moeten worden!