TOP

Het maken van lastige keuzes begint al van jongs af aan

Wil je als kind als een stoer persoon of toch als lief en schattig persoon in slaap vallen? Het maken van keuzes begint al in de jongere jaren van het leven. De dekbedden en pyjama’s van het merk Snurk maken het niet makkelijker. Met de vele verschillende printjes, diertjes en andere ontwerpen is de juiste keuze maken erg lastig. Toch hebben kinderen een lekkere pyjama en dekbed nodig om te kunnen groeien. Hoe mooi is het als dit ook nog is te combineren is met het favoriete dier of beroep van je kind?

Het belang van een goede nachtrust

We hebben het allemaal vaak genoeg gehoord ‘slapen is belangrijk’. Hoewel kinderen er niet altijd blij mee zijn is een goede nachtrust erg belangrijk. Hier zijn meerdere redenen voor! Tijdens de slaapperiode kunnen cellen zich herstellen en wordt het groeihormoon afgescheiden. Hierdoor kunnen kinderen groeien. Daarnaast helpt een goede nachtrust bij het mentale welzijn van de kinderen waardoor de concentratie overdag beter wordt. Ook zorgt een goede nachtrust voor een betere weerstand waardoor kinderen minder snel ziek worden. Het moet voor kinderen dus leuk worden om de pyjama aan te trekken en naar bed te gaan.

Wat is er nodig voor een goede nachtrust?

Nu de voordelen van een goede nachtrust in kaart zijn gebracht, is het belangrijk om te kijken wat hiervoor nodig is. Voor kinderen zijn een veilige en rustige omgeving prioriteiten om lekker in slaap te vallen. Dit begint al op het moment dat de pyjama wordt aangetrokken en de tandjes worden gepoetst. Een lekkere pyjama en een fijn dekbed moet het slapen voor kinderen plezieriger maken. Kinderen zijn kieskeurig, daarom heeft Snurk een divers aanbod aan leuke, grappige en stoere printjes pyjama’s én dekkbedden. Door het diverse aanbod is er voor ieder kind wel een pyjama of dekbed waar lekker in of onder geslapen kan en het belangrijkste wil worden. We willen allemaal dat onze kinderen gezond zijn en vooral gezond blijven. Een goede nachtrust is hier een heel belangrijk onderdeel van. Zorg daarom voor een leuke pyjama en een stoer of schattig dekbed waardoor kinderen met een gerust hart naar dromenland kunnen. Dan wordt het favoriete beroep op het dekbed wellicht ooit werkelijkheid!