TOP

Hanneke Verburg (53) nieuwe directeur van Inretail

Brancheorganisatie Inretail heeft een nieuwe directeur gevonden in de 53-jarige Hanneke Verburg.

Hanneke Verburg (53) wordt de nieuwe algemeen directeur van INretail. Zowel het bestuur van Inretail als de Ledenraad staan unaniem achter het besluit Verburg te benoemen, zo meldt de brancheorganisatie in een persbericht.

Verburg is nu nog directeur bij Winkelman en Van Hessen, een bureau voor pr en marketing, waar ze sinds 2005 werkzaam was. Vanaf 2010 bekleedde ze de functie van directeur. Daarvoor was ze mede-eigenaar van het bedrijf Informatiewerkplaats, een adviesbureau dat hoogwaardige expertise bood op het gebied van ontwikkelingen van informatie en communicatietechnologie in grootstedelijke omgevingen. In de jaren negentig was Verburg conrector op de Haagse scholengroep Esloo en adjunct-directeur van het Ondernemerscollege Overbosch.

Als algemeen directeur wordt zij eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het verenigingsbeleid en van alle overige activiteiten die INretail ontwikkelt. Verburg volgt Jan Dirk van der Zee op, die in april naar de KNVB vertrok als directeur amateurvoetal.