TOP

Hoe gaat het met: VinRose?

Regelmatig neemt Bengels een merk in het kindersegment onder de loep met de vraag ‘hoe gaat het met?’ Ditmaal spreken we met Judith Goudsmit, eigenaar van kinderkledingmerk VinRose.

En, hoe gaat het met VinRose?

“Erg goed, er zijn veel leuke ontwikkelingen gaande. Naar aanleiding van aanhoudende vraag hebben we maat 80 en 86 toegevoegd aan de zomercollectie 2015. Verder richten we ons sterk op verbetering van de pasvormen, zodat de broekmodellen goed aansluiten. We spelen steeds beter in op wat klanten vragen en dat pakt goed uit. Ik vind het heerlijk om naar mijn klanten te luisteren en daar vervolgens iets mee te doen.”

Hoeveel verkooppunten hebben jullie nu?

“Wereldwijd zijn we vertegenwoordigd met ongeveer 450 verkooppunten. Van de Benelux, Engeland, Duitsland en Frankrijk tot IJsland, Griekenland en Australië. Het valt op dat steeds meer ondernemers met onze voorraadmode willen werken. Kwamen in het verleden vooral veel outletwinkels deze kant op, nu komen steeds vaker ‘gewone’ retailers langs die hun assortiment willen aanvullen in het seizoen met trendy items. Het is ook ideaal: ze komen langs en kunnen de artikelen direct meenemen.”

Wat is verder de kracht van het merk?

“De pasvorm, de kwaliteit en dat we actuele mode gedurende het hele seizoen kunnen leveren. We zijn ook best klassiek en daar is vraag naar.”

Wat zijn de bestverkochte items op dit moment?

“Voor jongens zijn lichtgrijze, verwassen jeansbroeken en mooie blazerjasjes in trek. Voor de meisjes doen de skinny’s in allerlei printjes het erg goed, naast de gedecoreerde bling-shirts, waarvoor geldt: hoe meer details, hoe beter. De schattige meisjesjurken doen het ook altijd goed.”

Veel kindermodezaken maken lastige tijden door. Hoe denk je mee?

“Door betere inkoopadressen kunnen we de komende wintercollectie nog scherper aanbieden. We presenteren ook altijd bijzondere artikelen, waarmee ondernemers zich kunnen onderscheiden ten opzichte van grote ketens. Daarin uitblinken, dat is heel belangrijk.”

Wat kunnen we verder verwachten de komende tijd?

“Mooie stoffen en prachtige uitgebreide printjes. We hopen ook zo snel mogelijk aan de vraag naar kleinere maten te kunnen voldoen.”

Land van herkomst: Nederland

Verkoopinformatie: 040-2580701, www.vinrose.com

Sinds: augustus 2002

Doelgroep: modebewuste ouders