TOP

HVEG Investments neemt Jomo Fashion over

HVEG Investments BV, handelend onder HVEG Fashion Group, neemt kledingproductiebedrijf Jomo Fashion uit Enschede over.

Met de overname wil HVEG de groeistrategie voortzetten en klanten in binnen- en buitenland breder bedienen. Fusie- en overnamespecialist Marktlink werd ingeschakeld om de verkoop te begeleiden.

Jomo Fashion ontwikkelt nu zo’n 40 jaar private label baby- en kinder- en volwassen modecollecties voor internationale modeketens en grootwinkelbedrijven. Volgens het persbericht van HVEG Investments heeft Jomo Fashion een omzet van circa 30 miljoen euro en een goede winstgevendheid. Na de overname zal Jomo Fashion als een zelfstandig bedrijf binnen de HVEG Group verder worden uitgebouwd en de eigen marktbenadering behouden.

Over HVEG Fashion Grou

De HVEG Fashion Group, met een omzet na de overname van circa 140 miljoen euro, is een groep internationaal opererende modebedrijven gespecialiseerd in de ontwikkeling, inkoop en verkoop van private label mode voor dames, heren, kinderen, baby’s en accessoires. Daarnaast houdt HVEG Fashion Group zich bezig met verschillende merkactiviteiten en is onder andere eigenaar van Fashion Linq, Wink Accessoires, Wink Optics en Belt Fashion Eindhoven. Het team bestaat uit circa 220 medewerkers in Europa en 140 medewerkers in Azië.