TOP

Impressie allereerste Trenddag [foto’s]

Inspiratie opdoen en trends spotten voor het winterseizoen 2015/2016 kon op 3 november tijdens de eerste Trenddag. Bekijk hier de foto’s van deze geslaagde dag.

De eerste Trenddag van Textilia, Bengels en Schoenvisie was twee weken van te voren al uitverkocht. Ruim 220 bezoekers lieten op maandag 3 november in Club Panama inspireren door trendwatchers Christine Boland, Jan Agelink en Bea de Roo, aangevuld met de presentatie van Jonneke Heins van onderzoeksbureau Gfk Panel Services over de bestedingen aan mode.

16 Trenddag

Trendwatcher Christine Boland opende de Trenddag met een anderhalf uur durende presentatie over de nieuwe trends van het winterseizoen 2015/2016.

6 Trenddag

Na de sessie van Boland verschijnt Jonneke Heins, research consultant bij Gfk Panel Services op het podium. Zij geeft de belangrijkste cijfers die interessant zijn voor de modeprofessional.

7 Trenddag

Na de pauze presenteert Jan Agelink, ook wel Jan Trendman, in een keuzesessie in de grote zaal de jeans & sporttrends voor winter 2015/2016.

10 Trenddag

In de kleine zaal is de keuzesessie van trendwatcher Bea de Roo. Zij vertelt in haar presentatie wat de schoenentrends zijn voor winter 2015/2016.

17 Trenddag


Meer weten? Op textilia.nl vind je de verslagen van de presentaties van elke trendwatcher. Bekijk onze website, abonneer je op een van onze nieuwsbrieven of volg ons op Facebook, Twitter of Google.