TOP

America Today Junior opent 17 corners

Vanaf 26 november is de nieuwe America Today Junior-collectie verkrijgbaar in 17 America Today-winkels in Nederland en Belgiƫ.

Roland Kahn, eigenaar van modeketen America Today, opent op 26 november de eerste cornershop in de America Today-vestiging op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Diezelfde dag starten nog 16 filialen in Nederland en België met de kinderlijn, onder andere in Alkmaar, Antwerpen, Arnhem, Breda, Enschede, Gent, Groningen, Utrecht en via de webshop www.america-today.com. De shop-in-shopcorners zijn gemiddeld 40m2 en gevuld met bekende casual-sporty klassiekers als jeans, baseballjacks en sweaters, aangevuld met de merken Converse en Havaianas. De collectie is beschikbaar van maat 122 tot en met 164.

Uitbreiden

America Today heeft op dit moment 70 vestigingen in de Benelux, 51 in Nederland, 14 in België, 2 in Luxemburg en 3 in Frankrijk. Volgens woordvoerder Lisanne Besselink is er ‘absoluut de intentie om uit te breiden’. “Maar we moeten eerst de verkoopresultaten afwachten en zijn gebonden aan de mogelijkheden in de bestaande stores, wat betreft oppervlakte.” America Today viert dit jaar het 25-jarig bestaan.