TOP

Imps & Elfs lanceert gloednieuwe jeanslijn

Je hebt er misschien al iets over gelezen in het nieuwste nummer van Bengels: het Nederlandse kindermodelabel Imps & Elfs introduceert een aantal innovatieve limited edition jeans.

Imps & Elfs werkt samen met het Turkse bedrijf Isko, dat bekend staat om samenwerkingen met jeansgiganten zoals Diesel, Nudie Jeans, J Brand en 7 for all mankind. Als eerste kindermodemerk wereldwijd, introduceert Imps & Elfs een mix van Isko-stoffen voor de vier nieuwe jeansmodellen.

 

Vrijheid

De samenwerking resulteerde in zacht aanvoelende, lichtgewicht jeans die zich aanpassen aan de vormen van het lichaam. Deze zogenaamde ‘fashion in action’ bestaat uit de Isko-materialen Jeggings: een lichtgewicht, body hugging fit met een authentieke jeans look en Isko Pop: een stretchmateriaal bestaand uit 100 procent katoen, met de glans en zachtheid van zijde. Ten slotte geeft Isko Reform kinderen alle bewegingsvrijheid mogelijk en maximale flexibiliteit, zonder de originele pasvorm te verliezen. Imps & Elfs heeft de jeanslijn aangevuld met onder andere in Portugal geproduceerde T-shirts, sweaters en cardigans bestaand uit onder andere een mix van katoen en linnen.

 

Imps Elfs Isko 2

Imps Elfs Isko