TOP

Inretail Award voor scriptie over kinderkledingwinkel

Tijdens de diploma-uitreiking van TMO Fashion Business School is de Inretail Award uitgereikt aan de best beoordeelde TMO afstudeerstage van het afgelopen semester.

De Inretail Award werd bij de diploma-uitreiking van TMO fashion business school uitgereikt aan Manon Hustin. Zij liep haar afstudeerstage bij Liefste Fashion in Den Bosch en schreef een scriptie over de haalbaarheid van een nieuwe Liefste kinderkledingwinkel in Den Bosch. Hustin deed voor haar scriptie onderzoek naar de kinderkledingmarkt in Den Bosch en omgeving.

Advies

De award werd uitgereikt door Dorien Krassenberg, senior beleidsadviseur van Inretail. Voornamelijk het advies dat voortkwam uit het stageonderzoek gaf de doorslag voor de winst. Krassenberg: “Manon Hustin heeft een goed onderbouwd en uitgebreid advies geschreven waarin zij naast onder andere concurrentie- en consumentenonderzoek ook de juiste aandacht heeft besteed aan het belang van de vakbekwaamheid van medewerkers.”

Inspiratiereizen

De Inretail Award bestaat uit de deelname aan één van de inspiratiereizen die door Inretail worden verzorgd. Manon Hustin mag zelf een keuze maken uit het aanbod. De gelukkige winnaars van de Inretail Award van begin 2015 waren Yvonne Stoer en Bo Oude Breuil met hun scriptie ‘Effectiviteit in de Nederlandse fashion retail branche.’