TOP

Kiddo Fashion / Born To Be Famous zoekt een zelfstandig werkend agent

Voor onze merken Kiddo en Born to be Famous zoeken wij een zelfstandig, gemotiveerd werkende agent voor rayon Noord- en Oost-Nederland.

Wij zijn op zoek naar een agent met ervaring in de baby- of kinderkledingbranche, die op basis van commissie onze labels wil vertegenwoordigen in het rayon Friesland/Groningen/Drenthe/Overijssel en Gelderland (boven de A12).

Er is 2x per jaar een collectieverkoop, je zal worden ondersteund met catalogi en samples van de desbetreffende collectie om klanten de producten te presenteren. Tevens zullen we vertegenwoordigd zijn op de Sunday School 12 januari 2020 met de nieuwe AW2020-collecties.

Als agent ben je met name verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met onze huidige en potentiele klanten. Tevens ben je aanspreekpunt voor vragen en draag je zorg voor de administratie met betrekking tot de orders.

WIJ VRAGEN

  • minimaal 2 jaar ervaring als agent;
  • een positieve instelling;
  • een flinke dosis stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • en een grote mate van zelfstandigheid.

Wij bieden onze agenten ondersteuning door het Kiddo/ BtbF-hoofdkantoorteam in deze uitdagende functie, maar je werkt proactief en zelfstandig. De samenwerking kan worden omschreven als optimaal teamwork!

Sinds 1995 ontwikkelen wij een collectie met als kenmerken kleur, draagcomfort, zachte en mooie materialen en oog voor details. Kiddo onderscheidt zich met een eigentijdse uitstraling en Born wordt geïnspireerd door grote broer of zus. Collecties met pit! Dit alles met een perfecte prijs/kwaliteitverhouding in het midden prijssegment en een aantrekkelijke prijsstelling voor de consument én een interessante calculatie voor de winkelier.

  • New Born by BtbF: maat 50 t/m 62
  • Born to be Famous fashion: maat 62 t/m 92
  • Kiddo: 104 t/m 164

Heb je passie voor baby & kindermode en wil je samen met de rest van ons team meebouwen aan een solide klantenkring, dan ontvangen wij graag je CV en motivatie in het Nederlands via een persoonlijke mail aan admin@borntobefamous.nl / info@kiddo.nl.