TOP

Kidsfashion Houten gaat niet door

De kindermodebeurs Kidsfashion in Houten kan vanwege te weinig inschrijven niet doorgaan. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Even leek het erop dat er een concurrent voor kleine fabriek op zou staan. Maar de beursorganisatie krijgt niet voldoende exposanten op de banken voor de kindermodebeurs, die op 10 en 11 juli had moeten plaatsvinden in de Expo Houten. In december kondigde Kidsfashion Houten aan een beurs te willen organiseren. Een aantal merken had ook toegezegd of overwoog om te komen, en in maart werden de eerste inschrijvingen bekendgemaakt.

In een interview met Bengels zei initiator Lauran van der Heijden: “Kidsfashion Houten wordt een no nonsense beurs met een goed verzorgde aankleding en onafhankelijke organisatie met goede communicatie.”

Uiteindelijk bleken er toch te weinig geïnteresseerden te zijn. “Het is zeer moeilijk gebleken om voldoende standhouders aan deze beurs te binden. Na de zeer enthousiaste reacties vanaf december  afgelopen jaar heeft dit amper geresulteerd in getekende contracten voor de beurs”, aldus Kidsfashion in een persbericht.